49-годишният американски актьор Леонардо ди Каприо прекара време с новата си приятелка

...
49-годишният американски актьор Леонардо ди Каприо прекара време с новата си приятелка
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо засечен на среща с ново момиче

49-годишният американски актьор Леонардо ди Каприо прекара време с новата си другарка - 25-годишната Витория Черети.  

Звездата от Shutter Island беше видян да пие пиво с италианския модел на годишния фестивал в Маями. Облечен в тъмна риза, панталон в звук и елементарна бейзболна шапка, холивудският артист изчезна измежду тълпата от други звезди. Витория повтори стила на Ди Каприо в черен отбор. Косата на звездата от стилния подиум беше разпусната, пише Daily Mail.

През ноември 2023 година Леонардо отпразнува 49-ия си рожден ден с новата си другарка, която се причисли към него и други посетители на звездното празненство.

През лятото на 2022 година артистът се раздели с модела Камила Мороне. Двойката беше дружно към пет години, само че по-късно Ди Каприо стартира да бъде обвинен в спекулация с друга звезда от стилния подиум - Джиджи Хадид. Инсайдери приказваха за сериозните планове на Леонардо. Известните персони обаче не разясниха публично персоналния си живот.

След известно време той беше видян в компанията на Витория Черети. Италианският модел се разведе със брачна половинка си DJ Матео Милери едвам през лятото на 2023 г. Източници, близки до Ди Каприо и Черети, упорстват, че актьорът е подготвен да се „ успокои “ и е избрал италианката.
 Витория Черети Витория Черети Снимка: Getty Images
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР